3 dobré dôvody, prečo prejsť na organický dezodorant

 
Tri dobré dôvody, prečo by ste mali prejsť na dezodorant, ktorý je prírodný a organický- a navyše je nádherným povzbudením pre vaše zmysly.

Je leto, ste aktívni, trávite čas vonku- a potíte sa. To je úplne prirodzené. V skutočnosti je to znak zdravého a vyváženého tela. Potenie je spôsob, ako sa telo čistí a reguluje svoju teplotu.

Na chvíľku sa zamyslite: koľko toho vlastne viete o tom, čo si každé ráno alebo dokonca aj niekoľkokrát denne sprejujete na jemnú kožu vo svojom podpazuší? Neboli by ste radšej, keby ste vedeli, že používate produkt z čistých, prírodných ingrediencií, ktorý ochráni a vyživí vašu pokožku?

Ak už ste o tom niekedy premýšľali, možno je čas prejsť na organický dezodorant. Tu máte tri dobré dôvody, prečo sa k tomu konečne odhodlať.

1. Organické dezodoranty obsahujú čisté, prírodné ingrediencie, ktoré pomáhajú starať sa o vašu pokožku.

Ingrediencie obsiahnuté v organických dezodorantoch rešpektujú vaše zdravie i životné prostredie. Čisté, prírodné ingrediencie predchádzajú zápachu a pocitu lepenia, a prírodné kvetinové a bylinkové výťažky vám dodávajú krásnu vôňu a ešte krajší pocit. Tieto produkty nepoužívajú potenciálne škodlivé ingrediencie a sú účinné, šetrné k jemnej pokožke a udržateľné.

Dezodoranty z našich štyroch produktových radov- Osviežujúce (Freschezza), Hydratačné (Idratazione), Regeneračné (Vitalità) a Bez vône (Delicatezza)- majú certifikované organické zloženie a obsahujú až 99% ingrediencií prírodného pôvodu. Receptúry týchto produktov sú vegánske a neobsahujú potenciálne škodlivé chemikálie, konzervanty, alkohol ani alumíniové soli.

2. Dezodorant vyrobený z organických ingrediencií funguje rovnako dobre ako bežný dezodorant.

Organický dezodorant neupcháva vaše póry, ani vám nezabraňuje v potení. Obsahuje len aktívne zložky získané z prírody. Naše dezodoranty poskytujú až 24-hodinovú ochranu pred zápachom a nezanechávajú biele škvrny na oblečení. V našom Osviežujúcom produktovom rade sme vytvorili dezodorant s výťažkom z rozmarínu a organických listov tymiánu, ktorý dodáva príjemne svieži pocit vďaka svojej povzbudzujúcej vôni. A náš Hydratačný rad sa pýši dezodorantom, ktorý v sebe spája výťažky z organickej figy a ibišteka, ktoré dezodorantu prepožičiavajú sladkú, zmyselnú vôňu a pokožke dodávajú dlhotrvajúcu hydratáciu.

3. Prírodné dezodoranty obsahujú ingrediencie, ktoré sú dobré pre vás i pre vaše zdravie.

Organické dezodoranty obsahujú rastlinné hydratačné zložky, ktoré sa šetrne starajú o jemnú pokožku v podpazuší. Tieto aktívne zložky v skutočnosti zlepšujú stav vašej pokožky a zanechávajú ju hebkú a menej náchylnú k podráždeniu. Žiadna z receptúr týchto dezodorantov neobsahuje alumíniové soli ani alkohol.

V našom produktovom rade produktov bez vône nájdete dezodorant, ktorý bol vyrobený špeciálne pre citlivú alebo oholenú pokožku. Jeho receptúra v sebe spája výťažky z organických kvetov pomarančovníka a aloe vera. Náš regeneračný produktový rad obsahuje spojenie výťažkov z organického citróna a mandarínky, ktoré vás povzbudia a dodajú vám príjemný pocit sviežosti.

Prejsť na organický dezodorant je viac, než len zmeniť značku. Je to rovnaké ako s vegánsku kuchyňou- ide o to robiť zdravé a udržateľné rozhodnutia. A ide aj o pokoj v duši, pretože vieme, že to, čo si dávame na telo (a do neho), je vyrobené z čistých, prírodných ingrediencií, ktoré boli získané bez toho, aby pri tom bolo poškodené životné prostredie.